Medewerkers

 

Jan Sars

Jan is ongeveer 35 jaar professioneel met paarden bezig. Hij is zijn loopbaan begonnen bij een renstal tussen de volbloeds. Hij heeft in die tijd ook de diploma’s paardenverzorger N.D.R. en renpaardtrainer N.D.R. behaald. Daarna heeft hij de overstap gemaakt naar de “gewone” warmbloedpaarden. Na stage gelopen te hebben op verschillende soorten bedrijven heeft hij de opleiding voor het instructeurs diploma N.H.B. Deurne met succes afgerond en in die periode ook het diploma van de algemene basis opleiding voor sport technisch kader N.S.F. behaald.

In de jaren daarna heeft hij zich ook verder ontwikkeld op het gebied van aangespannen rijden. De volgende opleidingen in deze tak van de ruitersport zijn alle met goed gevolg afgesloten: Cursus enkelspan ministerie van landbouw, Cursus meerspan N.H.B. Deurne o.l.v. Ad Aarts, Cursus Men instructeur K.N.H.S.

Uiteraard is hij ook in bezit van alle opleidingen en diploma’s die noodzakelijk zijn voor een goede bedrijfsvoering zoals bijvoorbeeld Bedrijfs Hulp Verlener N.H.B.

In de wedstrijdsport heeft hij dressuur ZZ-zwaar gereden, waarbij hij getraind heeft op Grand Prix niveau onder meer onder leiding van Ernest van Loon, Henk van Bergen, Jo en Bert Rutten.

Ook heeft hij ruime ervaring in springen op wedstrijd tot Z niveau, mennen en eventing.

 

Jenny de Koeijer

Jenny heeft de cursus enkelspan ministerie van landbouw met goed gevolg afgesloten en heeft een diploma van de O.R.U.N. Commandanten cursus. Jenny is jurylid B/L dressuur en heeft zelf op Z niveau paarden uitgebracht in de wedstrijd sport.

 

Patricia van Gorkom

Patricia rijdt al paard vanaf dat ze 7 jaar was, ze wist dan ook al snel dat zij “in de paarden wilde”. Na de middelbare school heeft zij stage gelopen bij o.a. Manege Duikse Hoef  en bij Manege Oosteind. Patricia is gediplomeerd N.H.B Deurne instructrice. Op Manege Duikse Hoef geeft zij meestal instructie aan de jeugd en gaat mee als begeleiding van buitenritten. Daarnaast geeft zij les aan de leden van P.C.D.H. Patricia heeft ruime springervaring en heeft zelf Z2 dressuur gereden. Ook heeft zij een E.H.B.O. Diploma.