Accomodatie

 

Manege Duikse Hoef beschikt over een binnenrijbaan van 20 x 40m. en twee verlichte buitenrijbanen van 20 x 60m en van 40 x 90m. De totale opp. van Manege Duikse Hoef is ± 9 hectare. Een gedeelte hiervan is in gebruik voor uitloopmogelijkheid van zowel pension- als manegepaarden, de overige terreinen worden gebruikt tijdens wedstrijden, lessen of individuele training. In de recent geheel vernieuwde stallen staan momenteel zo´n 65 paarden gestald:  ± 45 pensionpaarden en ± 20 manege paarden en pony’s. Er is een ruime poetsplaats en twee spuitplaatsen aanwezig. In de beide professioneel beveiligde zadelkamers zijn er voor iedere pensionklant individueel afsluitbare zadelkasten beschikbaar.

De gezellige foyer biedt zicht op de binnenmanege en heeft ook een schitterend zonnig terras. Voor de foyer gelden dezelfde openingstijden als de voor de stal.

Tevens is er een grote verwarmde serre die gebruikt kan worden als feestzaal of vergaderzaal. Deze ruimte is ook uitstekend te gebruiken (eventueel in combinatie met de binnenmanege) voor het geven paarden weivan lezingen en/of instructieavonden.